Vis ta Vie by 't Suykerbootje

Vis Ta Vie Doopsuiker en zoveel meer!

't Suykerbootje is actief op de markt van doopsuiker, chocolade en confiserie sinds 2009. Wij zijn gevestigd in de Sint-Gillislaan 145 te Dendermonde (België).

De zaak bestaat uit een fysieke winkel en 2 online verkoopsplatformen. De eerste - origineeldoopsuiker.be - omvat zowat het hele assortiment dat wij in de aanbieding hebben. Naast Vis ta Vie kan u daar ook bb collections, De Makerij, Buromac, ...terugvinden. Doorheen de jaren hebben wij een reputatie opgebouwd qua online verkoop en hebben ingezien dat het merk Vis Ta Vie aparte stijlvol doopsuiker op de markt brengt en dat deze beter uitgelicht kan worden in een aparte webshop. Vandaar ook ons 2de verkoopsplatform vis-ta-vie.be waarmee we ook internationaal willen werken. Zo vertrekken er reeds op regelmatige basis bestellingen naar o.a. Frankrijk, Nederland, Duitsland, ... maar ook Dubai!
 

Wie werkt er achter de schermen van vis-ta-vie.be ?

't Suykerbootje is een samentrekking van het woordje "Suyker", oud nederlands voor suiker en "bootje" als achtervoegsel komt uit de naam van een der zaakvoerders, namelijk Hans De Boodt.

De zaak is opgebouwd rond service, leuke producten en allerlei lekkers ... onze lijfspreuk is dan ook "Leuk & Lekker!" Doopsuiker, chocolade en confiserie zijn onze core business! Zowat alle merken worden verdeeld (Vis ta Vie, bb collections, De Makerij, Buromac, Belarto, ...) en zijn terug te vinden op onze globale website www.origineel-doopsuiker.be Vis Ta Vie als merk is meer en meer ons vaandel, wij geloven sterk in deze producten. Deze zijn van uitstekende kwaliteit, worden met de hand vervaardigd en stralen een onnavolgbare klasse uit!. Ontdek deze bijzondere wereld van doopsuiker, suikerbonen en zoveel meer!

Wie zijn we?

Sofie De Vis 

Sofie De Vis